Medipio maakt bedrijven succesvol op internet

Wij helpen onze klanten met het behalen van succes op het internet. Wij bouwen professionele websites en webshops en voeren daarnaast verschillende online marketing activiteiten uit. Met meer als 15 jaar ervaring in de digitale wereld kunnen we onszelf zeker specialist noemen op ons vakgebied.

 

Website laten maken

Een website is voor elke serieuze onderneming tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is vaak zelfs het eerste ontmoetingspunt van u met uw klant. Wij ontwikkelen websites in verschillende soorten en maten. Wij weten precies waar een succesvolle website aan moet voldoen. Zo is het belangrijk dat elke website responsive is.

Meer info...

Webshop laten maken

Verkoopt u uw producten en/of diensten via internet? Dan is een goed converterende webshop een vereiste. Wij maken webshops op basis van bekende e-commerce systemen zoals Magento, OpenCart en WooCommerce. Ook maken wij maatwerkapplicaties voor bijvoorbeeld de back-end.

Meer info...

SEO (Zoekmachine Optimalisatie)

Uw website of webshop moet voor relevante zoekopdrachten in de hoogste posities van de zoekmachines staan om voldoende bezoekers te krijgen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij ook uw website hoger in zoekmachines zoals Google krijgen. Meer bezoekers betekend vaak meer inkomsten.

Meer info...

SEA (Zoekmachine Adverteren)

Adverteren in zoekmachines zoals Google en Bing is een heel effectieve en snelle manier om bezoekers naar uw website te krijgen. Onze SEA specialisten kunnen uw advertentieprogramma op effectieve, kostenbesparende wijze voor u opzetten en beheren.

Meer info...

Een team van internetspecialisten

Als specialist op het gebied van webdesign en online marketing weten wij dat er meer nodig is om succes te behalen op het internet. Het gaat verder dan het maken van een mooie website of webshop en het trekken van zoveel mogelijk bezoekers. Wij gaan eerst samen met u kijken wat uw organisatie nodig heeft om de gewenste resultaten te behalen. Een website moet de juiste boodschap uitdragen en een webshop moet goed converteren. Daarnaast moeten er niet alleen zoveel mogelijk bezoekers worden bereikt, maar moeten ook de juiste bezoekers worden gevonden. Samen met u gaan we kijken welke resultaten u wilt bereiken, zodat wij goed kunnen bepalen wat daar voor benodigd is. Aan de hand daarvan maken we een voorstel. Dit voorstel nemen we uitgebreid met u door, waarbij wij ook eventuele andere mogelijkheden met u zullen bespreken. Pas als wij er samen van overtuigt zijn van wat er precies benodigd is, gaan wij voor u aan de slag.

Over ons
Uitgelicht: Nieuwbouw Wandafwerking Bekijk project

Wat vinden onze klanten?

Monica Belder
Monica Belder

Werken met Jordy (Medipio) is een erg fijne ervaring. Ik heb onze webshop laten ontwikkelen en laat mijn online marketing over aan Medipio.

George Sietsma
George Sietsma

Doe al tijden met veel plezier zaken met Mediopio ze komen hun afspraken stipt na.

Maak kennis met ons team!

Monique Donker
Monique Donker Administratie Lees meer over Monique
Juke Medipio
Juke Medipio Kantoorhond Lees meer over Juke
Jordy den Boer
Jordy den Boer Directeur Lees meer over Jordy
Groeiende Statistieken

Meer informatie over onze SEO diensten?

- Jordy den Boer SEO Optimalisatie