• Tel: 0596 23 44 12
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: 0596 23 44 12
  • Mail: info@medipio.nl
WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

ONZE DIENSTEN

Een professionele website of webshop

Website laten maken

Een website is in de huidige tijd niet meer weg te denken. Bijna iedereen kijkt tegenwoordig eerst op het internet voordat hij of zij een product of dienst afneemt, en bestelt dit dan ook bijna in alle gevallen via het internet. Wij ontwikkelen websites en webshops die er profesioneel uitzien en goed scoren binnen zoekmachines zoals Google. Naast het maken van websites kunnen wij ook je bestaande website verbeteren, denk hierbij aan mobiel vriendelijk maken of optimaliseren voor zoekmachines. Onderhoud van een website is ook erg belangrijk. Een website moet veilig zijn en regelmatig geupdate worden. Wij nemen deze zorg graag voor je uit handen. Voor ons is dat geen probleem!

Je eigen website of webshop
Hoog in google komen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website zonder bezoekers dat is een website zonder inkomsten. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen, zowel on-page als off-page, is het mogelijk om hoger te scoren in Google. We beginnen met een zoekwoorden onderzoek, hierdoor kunnen we in kaart brengen op welke zoekwoorden je hoog zou moeten scoren. Vervolgens gaan we jouw website finetunen, zodat zoekmachines jouw website beter kunnen begrijpen. Wanneer zoekmachines jouw website begrijpen, zal jouw website ook beter ranken in de zoekresultaten. Wij maken gebruik van Google Analytics. In Google Analytics kunnen we alle statistieken bekijken van een website. Door deze statistieken te analyseren weten we wat wel en niet goed gaat op een website. En kunnen zo erg makkelijk aanpassingen doorvoeren voor betere resultaten. Meten is weten!

Kom hoger in Google
Betaald adverteren in Google

Zoekmachine adverteren (SEA)

Om direct bovenaan in de zoekresultaten te komen van Google, is Google AdWords adverteren de perfecte oplossing. Dit zijn tekst- of beeldadvertenties. Deze advertenties worden weergegeven als iemand zoekt op jouw zoekwoorden. Adverteren via Google biedt veel voordelen, zo kun je direct jouw doelgroep benaderen door een filter in te stellen op locatie, leeftijd en nog veel meer andere opties. Je kunt zelf kiezen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Wij kunnen jouw Google Adwords campagnes opzetten en beheren. Je hebt hier dan zelf helemaal geen omkijken meer naar.

Zoekmachine adverteren (SEA)
Creëer naamsbekendheid en merkbeleving

Social Media Marketing

Het is erg belangrijk om actief te zijn op Social Media, maar dit is een tijdrovende klus. Wij kunnen je helpen met het analyseren, opzetten en het beheren van jouw pagina's op Social Media. We zullen jouw pagina's onderhouden en zorgen dat je meer likes en volgers gaat krijgen. Dit doen wij door contact te houden met jouw doelgroep, regelmatig nieuwe berichten te plaatsen en win acties te organiseren. Ook is het mogelijk om betaald te adverteren op Social Media platformen zoals Facebook. Hier kun je makkelijk likes en volgers omzetten in klanten. Social Media heeft ook invloed op hoe je scoort binnen zoekmachines. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Social Media marketing inzetten

Gebruik maken van onze diensten?

Vrijblijvend een afspraak maken

Of bel 0596 - 234412

Recensies

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthult
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden