• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
De specialist op het gebied van internet marketing en webdesign

Onze diensten

Website bouwen of online marketing? De specialisten van Medipio staan voor je klaar!

Of je nu een professionele website of webshop wilt laten maken of een specialist in online marketing zoekt, Medipio staat voor je klaar. Medipio is al vele jaren actief op het gebied van webdesign, webdevelopment, e-commerce en zoekmachine optimalisatie en mag zich op deze gebieden met recht een specialist noemen.Jouw website of webshop als primaire bron van inkomsten

In de huidige maatschappij is het bijna ondenkbaar dat een bedrijf geen website heeft. Het is het ook de normaalste zaak van de wereld geworden dat een website of webshop de belangrijkste manier is om klanten te werven en producten te verkopen. Waar een website vroeger wel eens als ‘extra’ werden beschouwd, twijfelt nu niemand er nog aan dat een goed gebouwde website of webshop voor substantiële inkomsten kan zorgen. Nagenoeg alle bedrijven hebben fors geïnvesteerd in hun website en in de promotie daarvan. De concurrentie is op dat gebied dan ook flink toegenomen. Daarom is er is tegenwoordig een grote mate aan professionaliteit en creativiteit benodigd om hoog in de zoekresultaten te komen en om de bezoekers een website te presenteren die hen overtuigt tot de gewenste actie.

Een professionele website voor jouw bedrijf

Medipio ontwikkelt websites waarmee ook je daadwerkelijk geld kunt verdienen. Professioneel gebouwd, op basis van bekende platforms als WordPress maar ook geheel op maat aan de hand van jouw wensen en behoeften. Alle websites die wij bouwen zijn responsive zodat jouw klanten ze goed kunnen bekijken op zowel een desktop, laptop, tablet als smartphone. Wij kunnen de website geheel voor je ontwerpen maar je kunt ons ook het ontwerp van jouw reclamebureau sturen. Dan bouwen wij een professionele website die helemaal op dat ontwerp is gebaseerd. Uiteraard zijn zaken als een blog, nieuwsbrief en een goede back-end ook altijd mogelijk. Bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid zijn aspecten waar al onze websites aan moeten voldoen.


Meer weten over het laten maken van een website

Webbouwer

Verkoop jouw producten met een webshop

Een webshop kan voor een aanzienlijke verbetering van de bedrijfsresultaten zorgen. Medipio ontwikkelt professionele webshops op basis van WooCommerce, OpenCart of Magento. Daarnaast is er bij ons ook altijd de mogelijkheid om een applicatie op maat te laten maken. Uiteraard zijn al onze webshops responsive en zien ze er op ieder apparaat dus prima uit. Ook maken wij applicaties voor de back-end van jouw webshop waardoor je deze moeiteloos kunt koppelen aan Marktplaats, Amazon of Bol.com. Alle orders, of ze nu uit jouw eigen webshop of van een ander platform komen, kunnen daarin worden samengevoegd zodat ze via één applicatie kunnen worden afgehandeld. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de productfeeds voor Google Shopping, Beslist.nl en nog veel meer.


Meer weten over het bouwen van een webshop

Webshop maken

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Om meer bezoekers naar een website te trekken moet deze worden geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Deze zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, wat een afkorting is voor het Engelse woord Search Engine Optimization. Er zijn twee soorten van zoekmachine optimalisatie: on-page en off-page optimalisatie. Deze zijn naar onze mening allebei noodzakelijk om de positie van een website in de zoekmachines te verbeteren. Bij on-page optimalisatie wordt de website qua techniek en content zo geoptimaliseerd, dat de zoekmachines de gehele website zo makkelijk mogelijk kan indexeren en dat deze optimaal is gericht op de gewenste zoekwoorden. Onder off-page optimalisatie verstaan we het verbeteren en optimaliseren van het linkprofiel van de website. Dit bestaat onder meer uit linkbuilding en een analyse van de huidige links in combinatie met de inhoud en doelstellingen van de website.


Meer weten over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Gebruik maken van onze diensten?

Vrijblijvend een afspraak maken

Of bel (0596) 72 20 13

Adverteren in de zoekmachines voor het snelste resultaat

Als je meteen bovenin de zoekmachines wilt staan dan is betaald adverteren op Google en Bing dé oplossing. Adverteren in de zoekmachines wordt ook wel SEA genoemd, deze afkorting komt van het Engelse woord Search Engine Advertising. Bij Google heetten die advertenties vroeger Adwords. Tegenwoordig heten die net als bij Bing gewoon Ads. SEA kan een heel effectieve manier zijn om meer bezoekers naar jouw website of webshop te krijgen. Medipio is al jaren specialist op het gebied van zoekmachine adverteren en kan jou daarom met raad en daad bijstaan. Onze kennis en ervaring op het gebied van zoektermen, budgetten, locaties en dagbudgetten kan ook jou helpen om zo effectief mogelijk te adverteren. Het is namelijk niet zo eenvoudig om te bepalen of er tekst- en/of beeldadvertenties nodig zijn, op welke zoekwoorden ze wel en niet moeten worden weergegeven en welke filters het beste bij jouw doelgroep passen. Daarom is het raadzaam om een specialist als Medipio in te schakelen om jouw advertentieplan op te zetten én te beheren. Medipio is overigens niet alleen thuis in Google Ads en Bing Ads, maar ook in adverteren op Marktplaats, Facebook en Instagram.


Meer weten over adverteren in de zoekmachines (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Meer bekendheid met Social Media Marketing

Een van de beste manieren om naamsbekendheid en merkbeleving te vergroten, is Social Media Marketing. Het opzetten, beheren en vooral succesvol uitbouwen van Social Media accounts zoals Facebook pagina’s en Instagram accounts is niet altijd even eenvoudig en vaak ook heel tijdrovend. Je moet immers in contact blijven met jouw doelgroep, regelmatig nieuwe berichten te plaatsen, de reacties en reviews in de gaten houden en nog veel meer. De specialisten van Medipio beschikken over de kennis, tools en ervaring om jouw social media accounts te beheren. Wij helpen je graag met het analyseren, opzetten en het beheren van jouw pagina's op Social Media. Dat betekent dat we jouw pagina’s en accounts onderhouden en ook zorgen dat je meer likes en volgers gaat krijgen. Ook kunnen we het plaatsen van advertenties op Facebook en Instagram voor je verzorgen. Het betaald adverteren op social media neemt een grote vlucht en is steeds effectiever aan het worden. Het vereist wel de nodige kennis en ervaring om jouw advertentiebudget zo goed mogelijk te kunnen benutten. Wij nemen dit werk graag voor je uit handen.


Meer weten over Social Media Marketing

Social Media

REFERENTIES

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden