• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Facebook succesvol inzetten voor je bedrijf

Facebook training

FB training

Facebook is een uitstekende manier om aan de bekendheid van jouw bedrijf te bouwen. Maar dat gaat niet vanzelf. De basis ligt bij de bouw van een Facebookpagina. Er is namelijk een groot verschil tussen een normale Facebookaccount en een Facebookpagina. Een Facebookaccount is persoonlijk en mag echt alleen worden gebruikt door personen. Zodra er iets door een bedrijf of organisatie op Facebook wordt gecommuniceerd, moet daar een Facebookpagina voor worden gemaakt.

Facebookpagina opzetten

Het maken van een Facebookpagina lijkt eenvoudig maar het vereist toch de nodige handigheid om deze pagina echt goed te maken en om hem goed te kunnen beheren en onderhouden. Zo moet je het nodige instellen om de pagina door meerdere mensen te laten beheren. Ook ziet jouw Facebookpagina er veel beter uit als iemand jou even op weg helpt met de optimale afmetingen van de profielafbeelding, achtergrondafbeelding en de afbeeldingen die in jouw posts op de tijdlijn worden gebruikt.

Facebookpagina onderhouden

Je hebt niets aan een Facebookpagina als je hem niet actief onderhoudt. Ook dat klinkt eenvoudig, maar bij veel Facebookpagina’s zien we toch dat deze na een aantal posts niet meer worden onderhouden, gewoon omdat men er niet handig genoeg mee is of niet weet hoe men likes en volgers kan krijgen. Het is zonde om eerst een heleboel tijd en energie in een Facebookpagina te steken en hem dan als een nachtkaarsje uit te laten gaan omdat je niet weet hoe je e het beste gebruik van kunt maken.

Meer interactie, likes en volgers

Om echt resultaten met een Facebookpagina te verkrijgen, is inspiratie niet voldoende. Je moet ook weten hoe je de berichten zo maakt dat je hiermee interactiviteit met de volgers realiseert. Op die manier kun je jouw Facebookpagina zo beheren dat je steeds meer likes en volgers krijgt, meer bezoekers naar jouw website lokken en aan jouw naamsbekendheid verder uitbouwen.

Gratis training

De Facebooktrainingen die Medipio geeft, zijn helemaal gratis. Ze kosten jou helemaal niets behalve wat tijd. Wij zorgen voor de locatie, koffie, thee en wat lekkers. Als jij een goed humeur en jouw laptop meeneemt, gaan wij er samen voor zorgen dat we een succes van deze training maken. Na afloop weet ook jij precies wat jij met jouw Facebookpagina moet doen. Weet je nog een ondernemer die het interessant vindt om deze training te volgen? Geen probleem, geef het nieuws gerust door!

Informatie

Waar:Medipio, Hogelandsterweg 16, 9936 BH Farmsum
Wanneer:Op aanvraag
Kosten:Deze training is gratis
Meenemen:Goed humeur
Collega-ondernemers
Lijstje met eventuele vragen
Inloggegevens van jouw Facebook account
Laptop met volle accu
* Komt deze datum jou niet uit? Vraag dan naar de eerstvolgende datum.

Laat ons weten of je erbij bent

Recensies

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden