• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Wij hebben een compleet ingerichte werkplek beschikbaar

Flexwerkplek vlakbij Delfzijl huren?

Werken op een mooie iMac, een gezellige sfeer en gratis koffie en thee? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

Vrouw werkt

Gezellige flexwerkplek huren in Farmsum vlakbij Delfzijl

Ben jij op zoek naar een fijne flexwerkplek in of bij Delfzijl? Wij hebben nog een werkplek over. Ons kantoor bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw in Farmsum, vlak bij Delfzijl en Appingedam. Je kunt deze flexwerkplek per dagdeel, dag of een langere periode huren.

Complete werkplek

Het is een complete werkplek die niet alleen uit een bureau en bureaustoel bestaat. Je hebt er namelijk ook de beschikking over een snelle iMac 21.5 inch met muis en toetsenbord. Ook kun je gebruik maken van de razendsnelle internetverbinding via glasvezelverbinding en de gratis koffie en thee.

Werkplek met iMac

Centraal in de Eemsmond

Ons bedrijfspand is gelegen in een gezellig bedrijfsverzamelgebouw, centraal gelegen in de Eemsmond. Je bevindt je hier te midden van diverse andere kleine en startende ondernemers. Farmsum ligt vlakbij Delfzijl en ook plaatsen als Eemshaven (20 minuten) en Groningen (30 minuten) zijn prima bereikbaar.

Ideaal voor startende ondernemer

Als startende ondernemer is het lastig om een betaalbare werkplek te vinden. Als je zo’n werkplek niet elke dag nodig hebt, loont het niet om daar speciaal een kantoorruimte voor te huren, ondanks het feit dat de huur in Delfzijl en omgeving betrekkelijk laag is. Daarom is het voor een startende ondernemer vaak veel handiger om een flexwerkplek te huren.

Betaalbaar

De vergoeding die wij voor de flexwerkplek vragen is gering. Wij hebben er dan ook geen commercieel belang bij maar willen startende ondernemers gewoon een handje helpen door een betaalbare flexwerkplek ter beschikking te stellen.

Meer informatie?

Wil jij weten of deze flexwerkplek wat voor jou is? Neem dan even contact op met Jordy den Boer van Medipio om even kennis te maken en de flexwerkplek te bekijken.

Laat een bericht achter

Je email adres word niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Je kunt de volgende HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden