• Tel: (0596) 72 20 13
 • Mail: info@medipio.nl
 • Tel: (0596) 72 20 13
 • Mail: info@medipio.nl

Website laten maken Delfzijl

Professionele website laten maken

Als je in Delfzijl woont is het natuurlijk fijn om een professioneel bedrijf in te schakelen dat is gespecialiseerd in het bouwen van websites. Wij zijn Medipio internetdiensten en zijn gevestigd in Farmsum. Dit is vlakbij Delfzijl. Lekker in de buurt dus!

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites. Wij bouwen websites in verschillende vormen en maten. Daarnaast weten wij als geen ander waar een succesvolle website aan moet voldoen. Of het nu gaat om een website dat gemaakt is in WordPress, met alle bijbehorende thema’s en plugins, of om een website dat van de grond af aan is opgebouwd met het framework Laravel.

WordPress website Delfzijl

WordPress is het CMS (Content Management Systeem) van dit moment. WordPress wordt gebruikt door overheden en vele andere bedrijven. Wat het systeem zo populair maakt zijn de plugins, deze zijn inmiddels al meer dan 1 miljard keer gedownload. Ook zijn er veel gratis en betaalde thema’s te vinden op internet, wat het erg makkelijk maakt om snel een website in elkaar te zetten. Het onderhouden van een website dat gemaakt is in WordPress is ook erg gebruiksvriendelijk.

Custom website laten maken Delfzijl

Veel bedrijven kiezen voor een WordPress website omdat dit ten eerste een stuk goedkoper is om te laten maken en omdat het erg makkelijk te beheren is. Wij maken ook websites vanaf de grond af aan, dit doen we met het framework Laravel. Het voordeel hiervan is dat je alles in eigen hand hebt en zelf heel makkelijk kunt uitbreiden. Dit is een maatwerk oplossing en erg interessant voor grote bedrijven.

Waarom het hebben van een website belangrijk is

Een website is tegenwoordig voor veel bedrijven niet meer weg te denken. Het hebben van een website straalt vertrouwen uit en is eigenlijk het visitekaartje van een bedrijf. Via een website kun je je dienst of product makkelijk aan de man brengen. Als je een internetverbinding hebt is een website altijd toegankelijk, waar en wanneer dan ook. Door je website goed in te richten voor de gebruiker en goed te optimaliseren voor zoekmachines, kun je ook nog eens bezoekers omzetten in klanten. Naast al deze voordelen is het meten van statistieken op je website ook erg eenvoudig met een tool zoals Google Analytics. Aan de hand van deze statistieken kun je je website uitbreiden en verbeteren voor nog betere resultaten.

Veelgestelde vragen

  1. Maken jullie websites ook goed voor op de mobiel?

Ja! Alle websites die wij ontwikkelen zijn responsive en zijn goed te bekijken op alle apparaten.

  1. Hoelang duurt het voor mijn website klaar is?

Normaal gesproken binnen 2 tot 4 weken. Afhankelijk van je wensen.

  1. Is mijn website dan ook te vinden in Google?

Wij houden tijdens het bouwen rekening met verschillende aspecten, zodat de website goed te vinden is in zoekmachines.

Bekijk hier al onze diensten eens op een rijtje. Of neem contact met ons op voor meer informatie!

Ebook 27 website geheimen
 • 27 toffe geheimen onthuld
 • Krijg meer succes met je website
 • Voor beginners en experts
 • Helemaal gratis
 • Direct downloaden