EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Over ons

Wij vinden een persoonlijke benadering erg prettig en stellen ons dus ook graag voor.

Hallo, ik ben

JORDY DEN BOER

Directeur

Ik ben Jordy den Boer, 27 jaar en ik ben al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van online internet marketing. Als jongen van 12 jaar begon ik met het bouwen van mijn eerste eigen website. Natuurlijk was dit een website van niks, maar ik was er erg trots op. Ik leerde altijd van mijn fouten en elke nieuwe website begon er steeds beter uit te zien. Uiteindelijk had ik een mooie website, maar had ik nog geen bezoekers op mijn website. Ik begon informatie in te winnen en uit te zoeken hoe ik bezoekers op mijn website kon krijgen en kwam uit bij zoekmachine optimalisatie (SEO). In die tijd werkte SEO heel anders en werden websites gerankt op hele andere factoren. Ik heb mij zelf steeds up to date gehouden en ben met de tijd meegegaan van zoekmachine optimalisatie. Ook heb ik een ICT opleiding gevolgd aan het Alfa College in Groningen. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd en met succes mogen afronden. Naast SEO heb ik later ook kennis gemaakt met zoekmachine adverteren (SEA) de betaalde advertenties in Google. Na de opkomst van Social Media kon ik niet achterblijven en heb ik mij zelf ook gespecialiseerd in Social Media marketing. Facebook en andere Social Media kanalen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken.
Naast al mijn online internet marketing kwaliteiten ben ik ook bekend met het ontwikkelen van websites en webshops. Ik werk met opensource systemen zoals WordPress, Magento en Opencart. Maar een website of webshop van de grond af aan opbouwen is voor mij ook geen probleem. Door mijn kennis van web development kan ik websites en webshops bouwen, zodat zoekmachines de websites sneller indexeren.
In de afgelopen jaren heb ik mogen werken met grote en kleine bedrijven en heb ik aan uiteenlopende eigen projecten mogen werken. Medipio staat voor een persoonlijke benadering en vindt dit dus erg belangrijk. Wil je samen werken? Of onder het genot van een kopje koffie een vrijblijvend gesprek? Neem dan even contact op!

10
Jaar
Internet marketing (specialist)

100
+
Klanten naar (tevredenheid) geholpen

110
%
Passie voor (het vak)

800
+
Kopjes koffie (gedronken)

Twee weten er meer dan één

Gebruik maken van onze diensten?

Medipio internetdiensten helpt jou graag bij het succesvol maken van jouw website.

Vrijblijvend een afspraak maken