• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Creëer naamsbekendheid met Social Media Marketing

Social Media Marketing

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken

Social Media Marketing wordt steeds meer gebruikt voor branding en het verkrijgen en vergroten van de naamsbekendheid. Iedere zichzelf respecterende organisatie heeft wel een of meerdere Facebook pagina’s, Twitter accounts en misschien ook wel een Instagram account. Sociale media zijn dé manier om in contact te komen met de achterban, maar het vergt tijd, kennis, energie en inlevingsvermogen.

Social media opzetten en onderhouden

Niet iedere organisatie beschikt over de mankracht om die social media pagina’s en accounts te onderhouden, laat staan om ze op te zetten, het concept te bepalen en alles goed in te stellen en te vullen. Bovendien zijn er ook de nodige tools vereist om alle sociale media in één oogopslag te kunnen beheren en onderhouden. Uiteraard moet er voortdurend worden gekeken hoe het bereik en de interactie kan worden vergroot. Daarom is het voor organisaties zonder eigen marketingafdeling verstandiger om de social media door een externe specialist te laten beheren.

Gebruik maken van onze diensten?

Vrijblijvend een afspraak maken

Of bel (0596) 72 20 13

Laat Medipio ook jouw social media beheren!

De marketingspecialisten van Medipio hebben een jarenlange ervaring in het opzetten, beheren en uitbouwen van Social Media accounts. Ze beschikken ook over de juiste, professionele tools om alles effectief te onderhouden. Daarom is het heel verstandig om het beheer van de social media van jouw organisatie in handen van de marketingspecialisten van Medipio te geven. Wij staan je met raad en daad bij het opzetten van jouw social media accounts en kunnen ze professioneel voor jou monitoren, beheren en onderhouden.

Adverteren op Facebook en Instagram

Naast het beheren van jouw social media accounts kunnen wij nog meer voor je betekenen. Wij kunnen namelijk ook de eventuele advertenties op de social media voor jou beheren. Met advertenties op bijvoorbeeld Facebook en Instagram kun je jouw doelgroep heel effectief bereiken. Deze doelgroepen zijn razend interessant en het adverteren op social media wordt steeds effectiever. Daardoor groeit deze vorm van social media marketing de laatste tijd enorm snel. Net als bij het adverteren in de zoekmachines vereist ook deze vorm van marketing de nodige kennis en ervaring om jouw advertentiebudget optimaal in te kunnen zetten. De marketingspecialisten van Medipio nemen dit werk graag voor je uit handen.

REFERENTIES

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden