• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Wij bieden verschillende trainingen aan

Trainingen

Als ondernemer moet je zo ongeveer alles weten. Dat kan alleen door continu op de hoogte te blijven van alle zaken die met jouw bedrijf te maken hebben. Zo moet je ook het nodige weten over het onderhoud van jouw website of webwinkel en jouw social media accounts. Je hoeft dat uiteraard niet tot in ieder detail te weten, maar wel in zoverre zodat je zelf een product, bericht of pagina kunt maken en jouw Facebookpagina bij kunt houden. Je kunt die informatie uiteraard uit boeken halen, of van internet, of instructievideo’s bekijken. Maar dat kost heel veel tijd en je zult daarna ongetwijfeld nog wat vragen hebben. Wij zijn van mening dat het volgen van een training of workshop nog steeds de beste manier om te leren hoe je jouw website of social media kunt onderhouden. Niets is prettiger dan om dit in een informele setting te leren terwijl er iemand in de buurt is die je op weg kan helpen en jou steeds duidelijk kan uitleggen hoe je bepaalde dingen het beste kunt doen. Om onze klanten ook op dat gebied bij te staan, organiseren wij sinds kort ook trainingen.


Facebookpagina opzetten en onderhouden

Hoewel gezegd wordt dat veel mensen er afscheid van hebben genomen, is Facebook met grote voorsprong hét medium om veel mensen te kunnen gebruiken. Medipio geeft als service een gratis training waarin je precies leert hoe je jouw Facebookpagina kunt opzetten en onderhouden. Ook word je tijdens deze training alles verteld over de do’s en don'ts op social media.


Wil je meer weten over deze gratis social media training? Lees dan hier verder.

Facebook training

WordPress website onderhouden

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Ongeveer een derde van alle websites draait inmiddels op WordPress. Hoewel een website in WordPress relatief makkelijk te onderhouden is, is het toch handig als iemand jou op weg helpt met het maken van een nieuwe pagina, blogpost of product, of jou uitlegt hoe je deze kunt aanpassen.


Wil je meer weten over deze WordPress training? Lees dan hier verder.

Recensies

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden