• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Een mooie webshop laten maken? Wij maken het mogelijk!

Webshop ontwikkeling

Webshop bouwen

Door de komst van e-commerce en webshops is de wereld van de retailer de laatste jaren enorm veranderd. Online bestellen van allerhande producten, vanaf een blikje kattenvoer tot een flatscreen televisie of zelfs een complete slaapkamer is de normaalste zaak van de wereld geworden. De ontwikkeling van webshops heeft dan ook een enorme vlucht meegemaakt. De concurrentie tussen webwinkels is heviger dan ooit zodat het tegenwoordig niet meer genoeg is om alleen maar een webshop te hebben. Zo’n online winkel moet ook concurrerend zijn qua concept, prijs, productaanbod en ondersteuning. De webontwikkelaars van Medipio bouwen al jaren websites voor verschillende organisaties, branches en niches en kennen de markt dus als geen ander.

Standaard software of maatwerk

Wij bouwen webwinkels op basis van bekende software zoals WooCommerce, Magento of Open Cart maar kunnen een webshop ook helemaal op maat maken voor jouw organisatie. Ook kunnen wij de standaard software voor je aanpassen of uitbreiden. Uiteraard zit er een groot verschil tussen het gebruik van een standaard script of een geheel op maat geprogrammeerd script. Maar ook het configureren en aanpassen van standaard webwinkelsoftware kost de nodige tijd. Daarom is het belangrijk om vooraf alle zaken die voor jouw webwinkel nodig zijn, goed in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij, in overleg met jou, kiezen voor de methode die het beste aansluit bij jouw budget, eisen en wensen. Onderstaand een kort overzichtje van de standaard software die wij voor webshops toepassen:

Gebruik maken van onze diensten?

Vrijblijvend een afspraak maken

Of bel (0596) 72 20 13

OpenCart

OpenCart is een wat minder bekend maar ook erg onderschat e-commerce script. Het is geschikt voor zowel kleinere als grotere webshops. Het is eenvoudig in gebruik en tot op zekere hoogte erg eenvoudig schaalbaar.

WooCommerce

WooCommerce is een uitbreiding van het bekende WordPress CMS. Dit kan bijzonder handig zijn voor organisaties die een website en webshop willen combineren. Zij hebben met deze combinatie ongekend veel mogelijkheden. Zowel WordPress als WooCommerce zijn ook uiterst gebruikersvriendelijk. WooCommerce heeft wel een beperking: het is niet geschikt voor een heel groot aantal producten.

Magento

Magento is het populairste script voor webwinkels. Het biedt alle mogelijkheden die je je maar kunt wensen. Verder heeft Magento een enorme hoeveelheid modules waarmee je nog meer functionaliteiten aan jouw webwinkel munt toevoegen. Magento is uitermate geschikt voor de grotere webwinkels.

Back-end op maat

De administratieve en logistieke afhandeling van alles wat via een webshop wordt besteld, stelt de retailers vaak voor de nodige problemen. Als er niet alleen via de eigen webwinkel maar ook via platformen als Amazon en Bol.com wordt verkocht, kan het overzichtelijk afhandelen van de orders een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom hebben wij een speciale webapplicatie ontwikkeld waarin alle orders in één platform worden samengevoegd en aan de voorraad en aan de administratie kunnen worden gekoppeld. Dit maakt de afhandeling aanzienlijk eenvoudiger en overzichtelijker.

REFERENTIES

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden