• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Een mooie website laten maken? Wij hebben veel ervaring!

Website ontwikkeling

Website bouwen

Het bouwen van een professionele website omvat veel meer dan alleen webdesign. De tijden dat een website alleen uit HTML-code bestond zijn allang voorbij. Vroeger stond bij de ontwikkeling van websites vooral het webdesign voorop, tegenwoordig is de functionaliteit van een website minstens zo belangrijk. Moderne websites bevatten namelijk talloze elementen om de website beter te kunnen onderhouden, beter door de zoekmachines gevonden te worden en om de nodige interactiviteit toe te voegen. Bovendien leven we in het “mobile first” tijdperk zodat websites niet alleen responsive maar vaak ook nog eens adaptive moeten zijn.

Op maat voor jouw organisatie

Of je nu bij ons in de regio Delfzijl, ergens anders in de provincie Groningen of zomaar ergens in Nederland bent gevestigd, Medipio kan ook voor jouw organisatie een professionele website bouwen die precies wordt afgestemd op wat jij nodig hebt en wat jij wilt. Wij ontwikkelen allerlei soorten websites, van een bescheiden, betaalbare website voor een Bed & Breakfast tot een moderne interactieve website voor een rijschool en een uitgebreide website voor een groothandel met allerlei geavanceerde functies in de back-end. De ontwikkelaars van Medipio zijn van alle markten thuis en weten als geen ander welk soort website het beste bij jouw organisatie past.

Betaalbare WordPress websites

Wij beseffen dat het budget in bijna alle gevallen een belangrijke, zo niet allesbepalende factor is. Ook voor organisaties met een beperkter budget kunnen wij een aantrekkelijke professionele website bouwen. Wij maken dan bijvoorbeeld gebruik van het WordPress platform. Een website die wij in WordPress bouwen is erg gebruiksvriendelijke en heel betaalbaar. Qua uiterlijk is er keus uit duizenden themes maar wij kunnen voor een zeer redelijke prijs ook een maatwerk theme bouwen. Indien gewenst kan zo’n WordPress website (naderhand) worden uitgebreid met opties zoals een nieuwsbrief, reserveringsmodule of een webshop.

Gebruik maken van onze diensten?

Vrijblijvend een afspraak maken

Of bel (0596) 72 20 13

Websites en applicaties op maat

Een van onze specialiteiten is het bouwen van maatwerk websites en applicaties in PHP. Dat kan een kleine, eenvoudige uitbreiding voor een standaard website zijn maar ook het programmeren van een meer complexe website of applicatie is voor ons geen enkel probleem. Omdat wij gebruik maken van het Laravel Framework leveren wij niet alleen een uitstekend product maar kunnen wij dit ook tegen een zeer concurrerende prijs leveren.

Ondersteuning en onderhoud

Hoe goed en modern een website ook gebouwd is, de techniek ontwikkelt zich zo snel dat iedere website niet alleen qua content maar ook qua techniek regelmatig moet worden onderhouden. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw website regelmatig onderhouden wordt. Hierdoor is jouw website altijd up-to-date is en is de kans op fouten en hacks minimaal. Wij kijken dan bijvoorbeeld of alle scriptfuncties waar de website mee gebouwd is nog actueel zijn en of er geen risico is op veiligheidslekken. Daarnaast letten wij websites die bijvoorbeeld met WordPress zijn gebouwd op updates van WordPress en van de gebruikte themes en plug-ins.

REFERENTIES

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden