• Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
  • Tel: (0596) 72 20 13
  • Mail: info@medipio.nl
Kom direct boven aan in Google

Zoekmachine adverteren (SEA)

Direct boven aan in zoekmachines met zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je direct bezoekers naar jouw website of webwinkel trekken? Lukt het nog niet om voldoende bezoekers uit de organische zoekresultaten te behalen? Dan hebben wij voor jou de oplossing: adverteren in de zoekmachines. De beschikbare ruimte in de zoekresultaten wordt meer en meer ingenomen door betaalde vermeldingen. Daarom is het adverteren in de zoekmachines een heel effectievere manier om op korte termijn een groot aantal gerichte bezoekers naar jouw website of webshop te trekken. Het adverteren in zoekmachines, dat we ook wel Search Engine Advertising (SEA) lijkt vrij eenvoudig. Je kiest de zoekwoorden, doelgroep en locaties en laat Google het werk voor je doen. Maar het vereist de nodige kennis en ervaring om de campagnes echt goed op te zetten en te beheren. Het advertentiebudget kan immers maar één keer worden uitgegeven. Daarom is het aan te raden om dit door een specialist te laten doen. Wij hebben de vereiste certificaten in huis en beschikken ook over de nodige ervaring omdat we al heel wat jaren actief zijn op dit gebied. Wij kunnen daarom ook jouw Google Ads en Bing Ads advertentiecampagne vakkundig voor jou beheren.

Gebruik maken van onze diensten?

Vrijblijvend een afspraak maken

Of bel (0596) 72 20 13

Effectief adverteren in Google en Bing

Voor websites die (nog) niet voldoende traffic uit de organische zoekmachineresultaten hebben, is het adverteren in zoekmachines als Google en Bing een interessant alternatief. Die advertenties geven namelijk direct resultaat. Bovendien zijn de resultaten ook nog eens heel inzichtelijk. Beide zoekmachines geven vooraf een duidelijk inzicht van de te bereiken resultaten en kosten. Daardoor kan er heel efficiënt worden geadverteerd waarbij er ten alle tijde een goed inzicht is in de te verwachten kosten en resultaten. Wij kunnen de advertentiecampagnes voor jouw website of webwinkel daarom heel inzichtelijk voor jou beheren. Alle kosten, kliks en resultaten worden geanalyseerd met behulp van Google Analytics zodat de rapportages altijd compleet en actueel zijn zodat er altijd inzicht is in de laatste ontwikkelingen.

Adverteren op Facebook en Instagram

Naast het adverteren in de zoekmachines is er de laatste jaren een heel interessant alternatief bijgekomen. Het adverteren op social media zoals Facebook en Instagram heeft bewezen minstens zo effectief te zijn. Beide social media zijn geheel verschillend, evenals de wijze van adverteren. Ook de doelgroepen verschillen enorm. En juist dat maakt het adverteren hierop zo interessant. Dit zijn namelijk doelgroepen die je niet zo snel via Google en Bing kunt bereiken. Uiteraard kun je bij de marketingspecialisten van Medipio ook terecht om jouw advertentiecampagnes op Facebook en Instagram te beheren.

REFERENTIES

Ebook 27 website geheimen
  • 27 toffe geheimen onthuld
  • Krijg meer succes met je website
  • Voor beginners en experts
  • Helemaal gratis
  • Direct downloaden